Deel artikel

Markantmagazine november 202330

De business suites in de haven van Zeebrugge vormen een essentieel onderdeel van een populair investeringsproject, inclusief een hotel, parkeerfaciliteiten, vakantiesuites en zakelijke accommodaties.


Deze business suites genieten van een unieke locatie, midden in de wereldhaven van Zeebrugge, en zijn bijzonder in trek bij expats. Dankzij langlopende contracten met verschillende multinationals in de haven is een continue bezetting van de suites gegarandeerd.

Investeren in deze business suites betekent zorgeloos investeren. Jouw suite wordt beheerd door een professionele exploitant, wat betekent dat je zelf helemaal niets hoeft te doen, behalve genieten van je inkomsten. Bovendien ondervind je niet de gebruikelijke problemen van klassiek vastgoed, zoals leegstand, wanbetaling en schade.

Het interessante is dat je ook zelf van je suite gebruik kunt maken wanneer je maar wilt. Dit vormt de ideale combinatie van eigen gebruik en extra inkomsten. Bovendien biedt het project uitgebreide wellnessfaciliteiten, zoals een binnen- en buitenzwembad, sauna, hammam en fitnessruimte. Zo kun je volop genieten wanneer je zelf naar de kust komt.

De investeringsmogelijkheden beginnen vanaf € 202.500.
Klaar om te investeren in dit veelbelovende project?