Sing in! Pop-up zangworkshop

Georganiseerd door WESTERLO BEST PITTIG

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Dorien Salaets

Zie het als een inloopkoor!

Samen met een groep pittige dames leuke nummers zingen...zonder verdere verplichting.


Zot van (samen) zingen maar geen tijd of zin om je vast te engageren bij een wekelijks repeterend koor? Of zing je gewoonweg heel graag en wil je eens kennismaken met samenzang? Dan is een Sing In! de ideale workshop voor jou!


Tijdens een Sing In! studeren we op 2 uurtjes tijd enkele nummers in. De stijlen variëren van Gospel, over Soul, tot Pop en Jazz. We starten de workshop met een stemopwarming en je krijgt al doende ook hier en daar tips rond stemgebruik en zangtechniek, maar we genieten vooral van de heerlijke klank die onze stemmen samen tot stand brengen. 


Alles wordt op gehoor aangeleerd, je hoeft dus geen noten te kunnen lezen. We focussen op samenzangpret! Samen zingen in een ontspannen sfeer, met mini- OF maxi-effect. De coaching & pianobegeleiding wordt verzorgd door Hanne Vansant.


Wedden dat je ontspannen en opgeladen door al die mooie klanken weer buiten loopt, met een hoop nieuwe liedjes en zangtips in je hoofd!


Een avondje met Best Pittig kan uiteraard niet zonder een toplocatie, lekkere drankjes, een klein hapje én goed gezelschap! We voorzien naast de workshop een netwerkmoment - in thema ;-)- dat je de kans geeft om de aanwezige pittige dames wat beter te leren kennen! Babs van Roos met witte stippen in Geel zet die avond voor ons haar deuren open.


PRAKTISCH


22 januari 2020

19u30 - 22u00


Roos met witte stippen - Nieuwstraat 128 - Geel


Leden betalen 15€ - niet leden 25€ (workshop + drankjes)

Sing in! Pop-up zangworkshop

22 januari 2020 van 20:30u tot 23:00u

Inschrijven vanaf 01-12 tot en met 22-01-2020.