Koken met Tim

Georganiseerd door OUDENBURG BEST PITTIG

  • Lokaal
  • Alleen leden

Contact: Veerle Vanrenterghem

Tim van côté préféré stelt deze avond exclusief voor de leden van best pittig zijn restaurant én keuken open waar hij werkt met producten uit 'uze côté'. Als trotse West-Vlaming kan Tim de rijkdom die deze terroir biedt niet genoeg benadrukken. Hij verwerkt deze verse, eerlijke en lokale producten op een wijze zoals hij zelf in het leven staat. Een klassieke en speelse keuken met een bruut randje.
We bereiden samen met Tim die avond een 5-tal feestelijke hapjes, een cocktail op basis van laurierlikeur en proeven we hierbij ook een Belgische schuimwijn.
Na de workshop gaat we aan tafel voor een heerlijk hoofdgerecht, aangepaste wijn en water inclusief gevolgd door koffie/thee met verse suikerwafels. Indien liever non-alcoholisch voorziet Tim uiteraard een waardig alternatief.
Lokaler en feestelijker kan het dus niet!
Pssst... Gault&Millau bekroonde zijn keuken met een score van 14/20!!
meer info op www.bestpittigoudenburg.be



Inschrijven vanaf 01-10 tot en met 01-11-2024.