Workshop Mode & Styling

Georganiseerd door ZEMST BEST PITTIG

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Annemie Arnauts

Workshop Mode & Styling
Dress to impress.
 
Duik mee in de fascinerende modewereld met Nancy Lenssen. Deze pittige dame volgde een academische opleiding grafische vormgeving, waarbij ze ook enkele jaren als styliste aan de slag ging in de reclamewereld. ‘Niets zo leuk dan mensen omtoveren tot nieuwe personages’. 
 
Na enkele jaren resulteerde haar passie voor mode tot het openen van een hippe en orignele boutique in de Kammestraat in Antwerpen. VEGAS was een unieke legendarische winkel waar advies en persoonlijke styling een antwoord bood voor de steeds groeiende onpersoonlijke eenheidsworst van de normale modeketens. 
 
En nu start een nieuw hoofdstuk voor Nancy. Met al haar opgedane kennis en ervaring uit de retail, deelt ze nu persoonlijke tips & tricks via deze workshop Mode & Styling.
Ongeacht je stijl, leeftijd of figuurtype, is het mogelijk om met de juiste kennis de perfecte outfit te shoppen die bij jouw persoonlijkheid past. Er is niets zo fijn om je eigen look te creëren en je goed te voelen in je kleding. Of het nu is om naar je werk te gaan, of te shinen op een feestje, Nancy wil je goed laten voelen in wat je aantrekt.
Na deze inspirerende workshop kan je je eigen stijl extra in de verf zetten. 
Fashion is fun! Dress to impress.


PRAKTISCHE INFO:
Locatie: GC De Melkerij, Zemst
Start: om 20u, en duurt ongeveer tot 21u30. We sluiten af rond 22u. 
Prijs: 15 euro voor leden en 25 euro voor niet-leden.
Maximum: 15 plaatsen.

Workshop Mode & Styling

23 april 2024 van 20:00u tot 22:00u

Spreker: Nancy Lenssen