Diane Devriendt en Patricia Van de Velde gaan met pensioen. Een markant afscheid.


Eind maart namen we afscheid van Diane Devriendt en Patricia Van de Velde bij Vrouwennet vzw. Ze genieten vanaf nu van een welverdiend pensioen.

Deel artikel

Diane Devriendt is sinds 2012 algemeen directeur van Vrouwennet vzw. Een betrouwbaar en gedegen kapitein van het schip. Gudrun Verschuere: Het was deugddoend om als kersverse voorzitter in 2019 met een zo competente en ervaren gids te mogen samenwerken. Je navelstaarde niet, maar blikte vooruit, stippelde het traject uit en was alert voor de maatschappelijke uitdagingen waarmee het verenigingsleven te maken kreeg op het keerpunt van de 20ste naar de 21ste eeuw. Dat “verbinding” creëren nog altijd de rode draad is voor de ondernemende vrouw doorheen al die jaren, staat boven alle discussie. Dat begreep jij als geen ander. Jij ging samen met ons team op verkenning naar de magische sleutel. De ervaren gids op een soms hobbelig parcours. Dit werk is nooit af, maar je geeft nu in volle vertrouwen de fakkel door aan Claire Selis. Bedankt voor alles Diane!

Markantmagazine maart 2024 afscheid diane patricia44
Markantmagazine maart 2024 afscheid diane 4
Markantmagazine maart 2024 afscheid diane patricia45

En ook van Patricia Van de Velde nemen we afscheid. Ze gaat na een loopbaan van 35 jaar bij Markant. Martine Hoste: “Patricia startte haar carrière als een dertiger bij CMBV als consulente. En al die jaren is er veel veranderd. Een naamsverandering naar Markant, gewesten werden regio’s, bestuursleden werden teamleden. Tal van nieuwe afdelingen werden door Patricia opgestart, honderden vrijwilligers geholpen en begeleid. Bij al die veranderingen was er één constante: je bleef even planmatig en gestructureerd, een dame met visie. Je was de architect van draaiboeken en stappenplannen. Ook voor collega’s was je een klankbord. Je veroverde met je warmte, loyaliteit en professionaliteit de harten van heel wat vrijwilligers en collega’s. Bedankt Patricia!”

Markantmagazine maart 2024 afscheid diane patricia47
Markantmagazine maart 2024 afscheid diane patricia49
Markantmagazine maart 2024 afscheid diane patricia48
Markantmagazine maart 2024 afscheid diane patricia42

Geniet ervan!

We wensen beiden het allerbeste toe in het volgende stukje van de levensreis. Het wordt er eentje met meer tijd voor jezelf, familie en vrienden. En dat is dubbel en dik verdiend. Geniet ervan!

Beide dames ontvingen nog een eigen Markant Magazine met afscheidswoordjes van de collega’s.