CRYO LIPOLYSE

Diensten

Kerkplein 16
Roeselare 8800

Over deze zaak

VET BEVRIEZEN: De cryostar maakt mogelijk om op vrijwel het gehele lichaam vet te verwijderen. Behandelingen zijn pijnloos, veilig en geven direct resultaat. Binnen twee weken na behandeling worden de vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd. Toning/cellulite: Naast vet verwijderen is de Cryostar enorm effectief gebleken om de huid te verstrakken en verstevigen. Kou stimuleert de aanmaak van eigen huid bouwstoffen en ook cellulite kan zichtbaar worden verminderd. Facelift: Naast lichaamsbehandelingen biedt Cryostar de revolutionaire natural facelift. Ook in dit geval zorgt kou voor wederopbouw van huideigen cellen ( collageen, elastine, hyaluronzuur) en significante contourverbetering.

Bekijk meer Markante zaken

http://www.markantvzw.be//files/markante-zaken/ambachtelijk_koffiehuis.jpg

Het Ambachtelijk Koffiehuis

Kruisboommolenstraat 7 A4 Roeselare 8800

Het Ambachtelijk Koffiehuis is een kleine artisanale koffiebranderij. Wij branden onze koffie nog op een traditionele manier zodat de boontjes echt de 'tijd' krijgen om het beste naar boven te halen. In onze gezellige winkel verkopen we ook mooi gevulde geschenkmanden met lekkere streekproducten, chocolade, koekjes enz. Wie op zoek is naar een kwaliteitsvolle espressomachine of koffiezetapparaat is ook bij ons aan het juiste adres. Wij zijn reeds jaren trotse verdelers van de merken JURA en MOCCAMASTER. Wij begeleiden onze klanten in het maken van de juiste keuze van apparaat en bij afhaling worden de machines ook volledig naar de wens van de klant geprogrammeerd. Zo kan je thuis onmiddellijk genieten van een lekker kopje koffie. Onze winkel is open iedere voormiddag van 9 tot 12. Op woensdag en zondag zijn we gesloten. Wie op afspraak wil langskomen voor een machine kan altijd bellen op 0476 46 92 00. Alvast van harte welkom !

Handelszaak
http://www.markantvzw.be//files/markante-zaken/t_karakske.JPG

Chocolaterie 't Karakske

Schoolstraat 38 Roeselare 8800

Chocolaterie 't Karakske is een kleine artisanale zaak. Opgericht in 2003 en ondertussen een begrip aan het worden in Roeselare en omstreken. Geert en Patricia werken met liefde voor de chocolade en dat proef en zie je in al hun producten. Een zaak waar alles nog handmatig gebeurt. Kwaliteit en smaak komen bij ons op de eerste plaats. Met fierheid kunnen wij je vertellen dat we één van de weinigen zijn in België die nog de hazelnootpasta zelf maken. Voortdurend zoeken wij nieuwe recepten zonder de oude technieken te vergeten, sommige recepten dateren nog van de grootouders. Wat ons ook onderscheidt van de concurrentie zijn de kleine modelletjes van pralines. Ons motto: Neem liever 2 pralines dan twee maal in dezelfde te moeten bijten. Naast onze pralines maken we uiteraard holle figuren. Ook stukwerk op maat behoort tot onze specialiteiten. Voor elke gelegenheid kunnen we wel iets maken. Jij bedenkt het en wij maken het. Naast pralines en aanverwanten maken wij tevens patisserie, al dan niet gecombineerd met chocolade. Bestellen is bij ons wel de boodschap. Ook scholen en verenigingen behoren tot ons cliënteel. Chocolaterie 't Karakske staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aanpak in al wat met chocolade te maken heeft. Wij kregen onlangs het certificaat van Handmade In Belgium.

Handelszaak