Joëlle Senden

Diensten

Geraardsbergsestraat 194
Aalst 9300

Contact: Joëlle Senden

Over deze zaak

Ervaringsdeskundige, sinds 26 jaar, in permanente make up, microblading, medische tatoeage, professionele opleidingen. Bij mij draait alles om authenticiteit: ik benader mijn werk altijd met een hoge mate van professionaliteit. Met mijn uitgebreide ervaring en kennis, streef ik voortdurend naar innovatie, maak ik gebruik van de nieuwste technieken en wettelijk goedgekeurde pigmenten. Ik heb begrip voor mijn klanten en hanteer een empathische benadering. Ik wil vrouwen en mannen met weinig zelfvertrouwen, bv zij met alopecia, helpen door hun zelfvertrouwen een boost te geven. Mijn doel is hen te ondersteunen zodat ze zichzelf kunnen terugvinden en zich mooier en beter voelen zonder hun persoonlijkheid te veranderen. Ik volg geen hypes of trends, maar focus op duurzame oplossingen zoals het herstellen van de natuurlijke schoonheid, bijvoorbeeld door het aanbrengen van mooie gekleurde lippen bij kleurverlies. Mijn aanpak is erop gericht om elke klant te helpen hun unieke schoonheid en zelfvertrouwen te herontdekken en te omarmen. Welkom op afspraak.

Bekijk meer Markante zaken

https://markantvzw.be/uploads/markante-zaken/SP-vert-Large-011573824651.png

Strong People BVBA

Steenoven 1 Aalst 9320

Als je vandaag rond je kijkt, lijkt het wel of je alleen iets kan betekenen in onze maatschappij als je kan roepen of op tafel slaan. Of beter nog: als je venijnige tweets de wereld in kan sturen of extreem uit de hoek kan komen. Niets is echter minder waar want als we naar een duurzame toekomst willen gaan waarin we ook burn-out steeds minder macht willen geven dan is het ook belangrijk dat elke persoonlijkheid zijn plaats krijgt. Onze bedrijven zitten vol met intelligente mensen waarvan de kwaliteiten niet optimaal benut worden omdat ze bijna onzichtbaar worden door hun bescheidenheid. Daarom richt ik me tot deze intelligente en bescheiden mensen om hen de handvaten aan te reiken om sterker in hun schoenen te staan en op deze manier hun invloed in de wereld te vergroten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat sterk in je schoenen staan de sleutel vormt om fysiek en mentaal gezond te blijven en om in deze wereld met grote ego’s vooruit te gaan.

Diensten

bvba architect Clara Deprez

Exterkenstraat 6 Aalst 9310

Wat is het asbestattest? Een asbestattest is de uitkomst van de asbestinventarisatie van een gebouw. Op basis van deze lijst levert de OVAM voor elk gebouw een uniek asbestattest af. Het attest bevat informatie over asbest in het gebouw en toetst of het vrij is van asbest. Het beschrijft het normale gebruik van een gebouw, welke materialen of bouwdelen asbest bevatten, wat de toestand van het asbest is en doet aanbevelingen hoe dit op een veilige manier kan worden beheerd of verwijderd. Elke asbestinventaris omvat: • Een vooronderzoek • Een plaatsbezoek • De monstername + labo-analyse van 3 asbestverdachte materialen • Een fotoreportage + planaanduiding • Het opstellen en afleveren van een rapportage • Incl. retributie Ovam, bijdrage certificatie instelling en verplaatsingskost

Diensten