Mijn voordeel

Ontdek hier alle voordelen van je Best Pittig-lidmaatschap!
Shop bij collega-leden met een Markante Zaak
Home Best Pittig4
2023 02 Markant Aanbiedingspagina 1120x864px 01

De huishoudhulpen van Daoust staan paraat!

Laat je bijstaan door een huishoudhulp van Daoust en geniet van een korting tot € 250* per jaar per gezin. (€ 0,25 korting per gepresteerd uur). De gespaarde korting wordt één keer per jaar, in februari, op jouw bankrekening overgeschreven.

Daoust is een Belgisch familiebedrijf dat actief is in de drie regio’s en talen van het land. Sinds 2003 is Daoust pionier in Dienstencheques. Het bedrijf werkt samen met meer dan 3.500 huishoudhulpen en 25.000 klanten.

*Meer info en voorwaarden op www.daoust.be/nl/markant

Mijn voordeel2

Museumpas

Een hondshaai aaien in een museum? Of wil je graag eens een mammoet ontmoeten? Modeontwerpers uitkleden met je ogen? Of liever je handen vuil maken als pottenbakker? Er is zoveel te beleven met de museumpas in meer dan 220 musea in het hele land. Ontdek een jaar vol verrassende uitstapjes voor het hele gezin. Ontvang je museumpas aan voordeeltarief. Je betaalt 53 euro in plaats van 59 euro. Vraag je kortingscode voor de museumpas aan door een mail te sturen naar info@best-pittig.be

Opgelet. De korting geldt ENKEL voor nieuwe aanvragers. Verlengingen krijgen geen korting.
Heb je al een museumpas en wil je die graag verlengen? Doe dat hier.

Mijn voordeel11

Plopsa-parken

Zowel voor de kleinste fans als voor de echte adrenalinezoekers, in de Plopsa-parken valt áltijd wat te beleven! Geniet van mooie kortingstarieven tot 10 euro per ticket >1m in de attractieparken Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Coevorden of in de Plopsa-waterparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit. Vraag je kortingscode pas aan door een mail te sturen naar info@vrouwennet.be.

Deep bridge

Musical in Vlaanderen

Leden van Markant genieten van een korting van 15% op de musicals van Deepbridge. Bekijk jouw ledenvoordeel.

Wens je te boeken met korting? Vraag dan je unieke kortingscode aan via
info@best-pittig.be

Je tickets boeken doe je hier.

Website foto voordelen 20238

Vakantiedomein Ter Helme

Leden van Best Pittig ontvangen bij het Vakantiedomein Ter Helme in Oostduinkerke 10% korting op een overnachting. Voor de exacte voorwaarden neem je direct contact op met Ter Helme.

Neem hier contact op met Ter Helme

Website foto voordelen12

Het Museum voor Schone Kunsten Gent

Het Museum voor Schone Kunsten in Gent (MSK) viert zijn 225ste verjaardag met een groot cultureel feestjaar! Het MSK is het oudste museum van België, en dat wordt een jaar lang in de verf gezet met tentoonstellingen, publieksevenementen en een groot kunstproject doorheen de stad.

De najaarsexpo zoomt in op de Gentse schilder Albert Baertsoen: één van de grote kunstenaars van het fin de siècle, wiens invloed tot ver buiten de landsgrenzen reikte. In de lente volgt de eerste tentoonstelling ooit gewijd aan de onterecht vergeten barokmeester Theodoor Rombouts. Daarvoor brengt het museum kunstwerken van over heel Europa en de Verenigde Staten naar Gent.

Het MSK geeft alle Markant-leden de gelegenheid om mee te komen feesten. Op vertoon van je lidkaart bezoek je het museum aan reductietarief, en dat een heel jaar lang. Dit aanbod is enkel geldig voor de houder van de kaart. Alle info over het jaarprogramma vind je op www.mskgent.be.

Mijn voordeel3

Het FeliXart Museum

Het FeliXart Museum (voorheen Museum Felix De Boeck) is een museum in Drogenbos, gewijd aan de schilder Felix De Boeck (1898-1995). Het museum biedt een overzicht van het werk van De Boeck en organiseert ook tijdelijke tentoonstellingen van werk van anderen.

Voordeel: 5 euro i.p.v. 7 euro.

Ontvang deze korting op vertoon van je lidkaart aan de kassa of bestel je tickets online: https://felixart.org/

Mijn voordeel6

Bokrijk

In Bokrijk (Genk) betaal je 10,50 euro i.p.v. 12,50 euro per volwassene.
Je kan ook kiezen voor het gezinsabonnement / grootouderabonnement: 80 euro i.p.v. 95 euro per gezin of grootouders en alle kleinkinderen t.e.m. 18 jaar.


Ontvang deze korting op vertoon van je lidkaart aan de kassa.

Mijn voordeel10

Kazerne Dossin (Mechelen)

8 euro i.p.v. 10 euro voor permanente en tijdelijke tentoonstellingen,
13 euro i.p.v. 16 euro voor het combitarief.
Ontvang deze korting op vertoon van je lidkaart aan de kassa.

Mijn voordeel9

Historium Brugge

Het Historium is een cultuurhistorische attractie op de Grote Markt van Brugge. Aan de hand van verschillende ervaringen ziet men hoe Brugge bruiste tijden de Gouden Eeuw ten tijde van Jan Van Eyck. Het omvat ook een Duvelcafé met gratis toegang, een virtual reality ervaring, een terras met panoramisch uitzicht en een gotische toren.

Leden van Best Pittig bestellen de standaard tickets van Historium Story en ontvangen gratis een ticket voor de Historium Virtual Reality (t.w.v. 5 euro) op vertoon van de Best-Pittig-pas. Bestel je tickets online? Koop dat de standaard tickets Historium Story en toon je lidkaart aan de kassa voor de extra bril. www.historium.be